0505 060 11 37
0505 060 11 37
info@muhurmakina.com
muhurmakina@gmail.com

Mühür makina

Mühür makina

 
     Mühür Makine sektöründe yer alan firmalar içinde örnek bir firma ve öncü olmayı hedefleyen, bu yolda gerekli olan çalışma disiplinine ve anlayışına sahip olan bir firma olmak için 2021 yılında faaliyete başlamıştır. Hakkımızda söylenebilecek en önemli sözler firmamızın Makina ve Kalıp imalatı, Makina Bakım ve Pres Baskı işleri yapılmaktadır. Makina imalatlarımızın geneli siz değerli müşterilerimizin isteklerine ve ihtiyaçlarına özel tasarlanıp kaliteli bir şekilde ve teknolojideki gelişmeleri takip ederek üretim yapmayı amaçlamaktadır. 
     Firmamız özel makina imalatı, kesme/delme kalıbı, form/sıvama kalıbı, pres baskı ve 3D tasarım/dizayn işleri değerli müşterilerin siparişleri üzerine imal edilmektedir. Hakkımızda söylenebilecek sözler sadece bunlarla sınırlı değil. Torna ve freze işleri alanında da üretim yapmaktayız. Yaptığımız üretimde müşteri memnuniyeti ve firma imajını güçlendirecek kalitede ürünler imal etmek önceliğimizdir.
     Sonuç olarak hakkımızda söylenebilecek en önemli sözlerin sektörde çalışan firmalar içinde prensiplerine bağlı ve bunlardan taviz vermeden üretim yapan bir firma olduğumuz şeklinde ifade edilmesi mümkün olacaktır. Tecrübesi ve uzman kadromuz sayesinde sektörde öncü ve örnek gösterilen bir firma olmayı hedefliyoruz. Bu amaca ulaşmak için yaptığımız çalışmalar neticesinde Mühür Makina'yı  çalışmak isteyeceğiniz bir işletme haline getiriyor.  

 
İstasyon mahallesi 1456 sokak no:4/1 Gebze KOCAELİ
0505 060 11 37
0505 060 11 37
info@muhurmakina.com
muhurmakina@gmail.com